Lodní kuchyňka

Palubní instalace, zařízení a výbava lodě pro plavbu.

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

ZdendaZ
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Lodní kuchyňka

Příspěvekod ZdendaZ » pon pro 05, 2005 11:32 pm

Zdravím Vás!
V budoucnu bych si rád pořídil malou plachetnici. Ale moc rád vařím, tak by mne zajímalo, jak je pohodlné vařit jídlo na malé plachetnici? Jak taková kuchyňka vypadá? Plachetnice by měla nejspí? něco kolem pěti metrů, tak?e velmi malá.
Zdenda
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Re:Kuchyňka

Příspěvekod Libor » pon pro 05, 2005 11:46 pm

No na malých lodích se o kuchyňce moc mluvit nedá. Něco jiného je to na velkých - tam je to většinou luxus na druhou. U malých je to spíš jen kout (i německy se tomu říká pantry nebo tak nějak). V podstatě si vem vařič (PB nebo lihový) jako na čundr a je to přesně ono. Jinak mrkni do galerie http://www.yachting.unas.cz/Galerie/galerie.php?id=gal&idprispevek=1&obrazek=Corveette%20650%20072.jpg&cesta=prejimka a uvidíš jakou "kuchyň" máme my. Ale během plavby ani není chuť něco moc vařit, ani jíst. A na dovolené se snažíme většinou až večer (ne vždy, někdy je potřeba také ochutnat místní speciality) připravit něco rychlého. Osvědčily se polévky Vitana, Maggi atd. a k tomu dehydrovaná hotová jídla, která se dají různě vylepšovat (vajíčka, uzeniny atd.) a těstoviny na tisícero způsobů.
Naposledy upravil(a) Libor dne stř říj 17, 2007 9:37 am, celkem upraveno 1 x.
ZdendaZ
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod ZdendaZ » úte pro 06, 2005 12:00 am

No, já jsem myslel spí? ten koutek:-)! Nemyslel jsem ani tak moc nějaký náročný jídla, ale spí? ty těstoviny a na to nějakou omáčku, nebo rej?i se zeleninovym salátem, mňamka :-) ! Ale to sem asi moc nepatří:-)! Já dehydrovaný jídla nemusím, to bych pak potřeboval mít na lodi dvě wc :-)

Zpět na